FOTOSHOOT

Een fotoshoot waar je professioneel de make up laat doen incl haar Bij Studio Yarah maak je je shoot compleet wanneer je kiest voor een fotoshoot met visagie.
Als je een keertje écht goed in de watten gelegd wil worden, dan kun je complete pakket nemen professionele fotograaf, make up & haar.Niet even snel een poedertje maar een complete make-up afgestemd op jouw wensen. Ga je voor een glamour look met of houdt je het liever naturel? Jij bepaalt!

Alle fotosshoots zijn incl. Makeup en haar. Zijn er meerder personen bijvoorbeeld voor een familieshoot voor make up/haar komt er p.p 90,- in rekening gebracht.

Model voor één dag

Heb jij altijd al eens in de spotlights willen staan en je een echte Doutzen Kroes willen voelen? De droom van vele vrouwen kun je bij ons in vervulling laten gaan.

Love Shoot

Een romatische fotoshoot samen met je geliefde. Spontaan, stoer, intiem? Jij bepaald welke op welke manier wij jullie vast mogen leggen.

Zwangerschap Fotoshoot

Leg de meest bijzondere periode van je leven op een stijlvolle manier vast.

Social Media Portret

Onderscheid jezelf met een krachtige profielfoto. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer.

Portfolio Shoot

Of je al model bent of niet, binnen jouw carrière als model is het van essentieel belang om te beschikken over een professioneel portfolio. Dit portfolio shoot bevat jouw beste foto’s en is daarmee jouw visitekaartje.
Bij Studio Yarah zorgen wij ervoor dat jouw portfolio met één dag meer diversiteit krijgt.

FAMILIE SHOOT

Wilde u altijd al zo graag een prachtige foto met uw gezin of familie? Dan zit je bij familieshoot aan het juiste adres.