Henna Brows Assen

WAAROM HENNA BROWS?

Henna verschilt van het gewoon verven. Bij Henna Brows word je haar maar ook je huid geverfd. Dit geeft je wenkbrauwen een vollere look. Deze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Henna Brows zorgt daarom voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Ga voor die mooie symmetrische wenkbrauwen! Maak vandaag nog je afspraak voor Henna Brows in Assen bij Studio Yarah!

HENNA IN DIVERSE TINTEN.

Voor elke brow en huidskleur heeft Dyotics een passende tint. Het assortiment gaat namelijk van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin of zwart. Het maakt niet uit hoe licht de kleur is die wordt gebruikt, het resultaat wordt altijd vrij intens. Mocht je dus voorkeur hebben voor een naturel resultaat of beschikken over zeer lichte wenkbrauwen, dan kan je wellicht overwegen om voor regular verf te gaan.

HENNA BROW OF REGULAR VERF

Twijfel je nou over wat voor verf je wil? Geen probleem! Boek één van de wenkbrauwverf of henna brows behandeling die we aanbieden. Dan bespreken we samen tijdens het voorgesprek welke behandeling het beste bij jou past!

Henna Brows Assen (wenkbrauwen)
Henna Brows voor en na

Henna Brows: voor en na de behandeling

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

– Je hebt geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig
– Tot wel 5 weken een mooie wenkbrauwkleur
– Je wenkbrauwen vervagen niet
– Het is veilig en effectief

NA DE BEHANDELING

Het is belangrijk dat je je wenkbrauwen niet schoonmaakt de avond na de behandeling. Het is sowieso het best om zo min mogelijk water te gebruiken, omdat je hiermee de duur van de Henna Brow verkort. Ook huidverzorging op oliebasis, scrubs en peelings laten de Henna Brow eerder vervagen. Vermijd met Henna Brows zoveel mogelijk de zon en de zonnebank.

Zit je nog steeds met vragen? Voor en na de behandeling zullen wij je ook voldoende informatie geven en al je vragen beantwoorden! 

WANNEER GEEN HENNA BROWS?

– Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt; de haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig
– Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
– Allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf
– Ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage
– Na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
– Zwangerschap

Nieuwsgierig naar Henna Brows? Boek dan een afspraak bij Studio Yarah in Assen! Ook nieuwsgierig naar klanten die jou vooringen? Bekijk dan onze Instagram en volg ons om vervolgens altijd op de hoogte te blijven acties! Bovendien kun je ons ook gerust vragen stellen via DM!

Boek nu Henna Brows in Assen

Boek nu eenvoudig online je afspraak bij Studio Yarah in Assen! We zijn gevestigd in het centrum van Assen, in Vanderveen  op de 2e etage. We werken alleen op afspraak! Boek daarom nu nog je afspraak om zeker te zijn van een plekje! Het is niet mogelijk om een afspraak te annuleren. Wanneer je toch verhinderd ben, neem dan 24 uur voor je afspraak contact op met Studio Yarah om je afspraak te verzetten naar een ander moment. Dit is eenmaal mogelijk.