Lash lift Assen

GA VOOR DE NATUURLIJKE LOOK!

Lash lifting, hetzelfde als wimper lifting, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van mascara. De lash lift is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling. Bij wimperpermanent worden vaak rollers of tangen gebruikt. Bij Elleebana lash lift worden de wimpers vanaf de wortel gelift en zal dit minimaal 6-9 weken blijven. Kortom, give it a shot! De behandeling Lash lift is online te boeken bij Studio Yarah in Assen!

Lash Lift Assen

Wat is het verschil tussen Elleebana Lash lift en Wimperpermanent?

Met Wimper lifting van LVL Lashes lift je de natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het bijvoorbeeld geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen. Deze worden gebruikt bij wimperpermanent. Wimper lifting is dus niet schadelijk voor je wimpers. Het geeft ook een volledige voeding vanaf de haarwortel. Elleebana lash lift is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaat. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, waardoor de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Studio Yarah Assen

Voordelen van Elleebana

  • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
  • Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
  • Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
  • Ogen lijken groter
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Let hierbij op dat het resultaat afhankelijk is van de oogvorm, wimperdikte en -lengte. Het resultaat verschilt dus per persoon. Dit zal tijdens de afspraak ook besproken worden.

Lash lift en meer

Wil je naast lash lifting ook je wenkbrauwen laten doen? Of een andere behandeling? Je kunt eenvoudig meerdere behandelingen inplannen op dezelfde dag! Bekijk daarom snel welke behandelingen het beste bij jou past en plan vandaag nog een afspraak! Dit doe je eenvoudig online. 

Nieuwsgierig naar Lash lifting? Boek dan een afspraak voor Lash lifting bij Studio Yarah in Assen! Ook nieuwsgierig naar klanten die jou voorgingen? Bekijk dan onze Instagram en volg ons om vervolgens altijd op de hoogte te blijven acties! Bovendien kun je ons ook gerust vragen stellen via DM!