Powder Brows (PMU)

Powder brows (PMU) specialist in Assen

De afgelopen jaren is permanent make-up steeds populairder geworden. In tegenstelling tot wenkbrauwen tatoeëren, is de PMU techniek semi-permanent. Het voordeel hiervan is dat je niet je hele leven vast zit aan dezelfde wenkbrauwvorm. Maak vandaag nog een afspraak voor Powder brows (PMU) bij Studio Yarah in Assen.

Wat is Powder brows (PMU)?

Bij Powder brows, ook wel permanente make up genoemd, wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een dun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd. Met deze machine kunnen wij een subtiel poedereffect creëren. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe.

Wakker worden met perfecte wenkbrauwen!

Wordt wakker met perfecte wenkbrauwen! Dit scheelt iedere ochtend veel tijd. Ook zeer geschikt voor weinig haargroei of kale plekjes in de wenkbrauwen. Met permanente make up zie je er op elk moment van de dag perfect uit. Ideaal voor in de zwembad, tijdens het sporten of in de sauna.

Powder Brows (after)
Powder Brows (voor)
Powder Brows (voor)

Hoge kwaliteit

Studio Yarah werkt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Ombré Powder Brows (PMU) Behandeling

Ombré Powder Brows (PMU) is een vorm van micropigmentatie waarbij de staart van de wenkbrauwen meer verzadigd zijn en naar de voorzijde van de wenkbrauwen steeds lichter wordt. Dit wordt gedaan door middel van pixels (kleine stipjes) plaatsen in de eerste huidlaag.

De Ombré Brows behandeling geeft een poederig en natuurlijk effect en brengt geen schade aan in de huid. Daarnaast is de pijn die je ervaart tijdens de behandeling minimaal. De Powder Brows blijven ongeveer 1,5-2 jaar. Permanente make up vervaagt na verloop van tijd. U kunt daarom een strakke vorm behouden door binnen 1 jaar voor een Touch up behandeling te komen.

Powder Brows (na)
Powder Brows (na)

Wat Zijn Ombré Powder Brows?

Ombré Powder Brows zijn permanente make up wenkbrauwen, welke door middel van een speciale techniek schadevrij in de huid worden aangebracht.

De wenkbrauwen kunnen symmetrisch en vrij natuurlijk geplaatst worden waardoor je wakker wordt met de perfecte wenkbrauwen!
Bij Ombré Brows wordt de voorzijde van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd en wordt deze richting de staart van de wenkbrauw donkerder ingeschaduwd. Hierdoor krijg je een mooie overloop die er natuurlijk en zacht uitziet.
Het effect van deze behandeling is dat de subtiele wijze van pigmenteren ervoor zorgt dat het lijkt alsof de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder is ingekleurd.

Fotogalerij Powder Brows

Previous
Next

Hoe Lang Duurt een Powder Brow PMU Behandeling?

Een behandeling duurt gemiddeld rond de 2 tot 3 uur. Dit is inclusief het intakegesprek, wensen bespreken, vorm voortekenen en pigment bepalen. Pas wanneer al deze stappen akkoord zijn zullen we met de behandeling starten. Ook tijdens de behandeling zal er duidelijk per stap worden uitgelegd wat er gebeurt.

De behandeling wordt vaak als pijnloos ervaren en geeft zelfs vaak een comfortabel gevoel. Na de behandeling wordt er een nazorg formulier meegegeven. Hierin staat duidelijk uitgelegd hoe u de wenkbrauwen moet verzorgen tijdens het helingsproces. Ook staat erin vermeld wat u kunt verwachten tijdens het helingsproces.

Hoe Lang Gaan Ombré Powder Brows (PMU) mee?

Ombré Brows blijven zo’n 1,5 tot 2 jaar. Wel raden wij aan om binnen 1- 2 jaar tot een touch-up behandeling te doen om een strakke vorm en mooie kleur te behouden.
De nazorg voor Powder Brows hebben een zeer groot effect op het behoud van het pigment. Daarom adviseren wij u altijd om de nazorg zeer strikt na te leven. Daarnaast is het ook afhankelijk van zonschade, schoonheidsbehandelingen zoals peelings en microneedling en het gebruik van scrubs op uw huid.

Voornamelijk zonschade leidt tot een sterk pigmentverlies van de permanente make up wenkbrauwen. Wel is het zo dat Ombré Powder Brows geleidelijk vervagen en er daarom geen kale stukken ineens zichtbaar zullen worden met pigmentverlies.

Voordelen

– Geschikt voor alle huidtype
– Heel natuurlijk poedereffect
– Wakker worden met perfecte wenkbrauwen
– Geen beschadiging van de huid
– Zeer goed toe te passen
– Bijna geen roodheid of zwelling
– Geen kale plekken en geen littekens

OMBRE POWDER BROWS 449,-

Incl. na behandeling 6-7 weken

Nieuwsgierig naar de behandeling? Boek dan vandaag nog een afspraak bij Studio Yarah in Assen! Ook nieuwsgierig naar klanten die jou voorgingen? Bekijk dan onze Instagram en volg ons om vervolgens altijd op de hoogte te blijven voor acties! Je maakt bijvoorbeeld kans op mooie giveaways! Bovendien kun je ons ook gerust vragen stellen via DM! Neem daarom snel een kijkje!

 

Boek nu je afspraak in Assen

Boek daarom nu eenvoudig online je afspraak bij Studio Yarah in Assen! We zijn gevestigd in het centrum van Assen, in Vanderveen  op de 2e etage. We zijn dus makkelijk bereikbaar. Overigens werken we alleen op afspraak! Boek daarom nu nog je afspraak om zeker te zijn van een plekje! Het is niet mogelijk om een afspraak te annuleren. Wanneer je toch verhinderd ben, neem dan 24 uur voor je afspraak contact op met Studio Yarah om je afspraak te verzetten naar een ander moment. Dit is eenmaal mogelijk.

Kortom, boek vandaag nog je afspraak voor Powder Brows. Hier ben je op het juiste adres! Daarnaast ben je welkom met al je vragen!