SPMU Eyliners

Vermijd dagelijkse struggles met het aanbrengen van eyeliner dankzij de nieuwe semipermanente make-up techniek voor eyeliner & designliner! Deze eyeliner wordt aangebracht met een machinale nanonaald.

Deepliner

Een deepliner wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Dit zie je niet als je ogen gesloten zijn. Dit is geschikt voor dames die niet veel make-up dragen en toch een frisse look willen verkrijgen.

Eyeliner

Een eyeliner is de meest gekende versie waarbij een lijntje aan de oogrand gezet wordt. Deze is wat dikker en opvallender dan de deepliner.

Designliner (met wing)

Dit is een gewone eyeliner, maar met een langer staartje achteraan. dit geeft een liftend effect aan de ogen. Deze techniek wordt afgeraden bij vrouwen met hangende oogleden of een zeer dunne huid.

(SPMU) Eyeliners

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Een eerste bijwerking is noodzakelijk bij SPMU Eyeliners. Zonder de bijwerking zal de eyeliner/designliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de eyeliner/designliner, na het bijwerken vervaagt 30 procent.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de oogleden dan nog niet genezen zullen zijn.
Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.

Hoe verloopt het genezingsproces van de eyeliner/designliner?

Dag 1-3: zeer donker
Dag 4-10: kans op vervaging
Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien
Dag 29-35: licht kleur te zien
Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar

Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat
Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat

Hoelang gaat de eyeliner/designlinermee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad.

 • Zeer vette huid: tot 6 maanden
 • Vette tot normale huid: 10-14 maanden
 • Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

 

Let op, na 24 maanden geldt het reguliere tarief voor een nieuwe behandeling.

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De eyeliner/designlinerbehandeling kan niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de ze behandeling zouden er vier weken tussen moeten zitten. Ook dames met zware oogleden kunnen deze behandeling niet ondergaan vanwege afwijkende resultaten.

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?

Enkel eerste paar uur (max. 1 dag) tenzij de klant enorm gevoelig is kan het tot 3 dagen duren, dit komt zelden voor.

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling?

 • Een week lang géén watercontact
 • Tot 24 uur niet aan de ogen komen
 • Geen wimperextensions of mascara gebruiken voor de behandeling
 • Indien de ogen korsten vormen, deze niet ervan af halen
 • Géén bloedverdunners innemen
 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Niet sporten voor 5 dagen
 • Een week géén make-up of crème op de oogleden, rondom mag wel
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Een week niet zwemmen en geen sauna

Is het mogelijk om eyeliner/designliner te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto hiervan door te sturen via Whatsapp (0612780698). Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheid.