Tanden bleken

GA VOOR DIE WITTERE GLIMLACH!

Wie wil er nu geen stralende lach met mooie witte tanden? Die stralende lach is er misschien al, en die mooie witte tanden zijn binnen handbereik met deze nieuwe behandeling! Effectief, pijnloos en 100% veilig uw tanden bleken met peroxide-vrije tanden bleekgel. Deze speciale bleekgel is getest, gefabriceerd en goedgekeurd in Europa. Resultaat is er al na één tanden bleek behandeling. Vervolgens bepaalt uzelf hoelang u witte tanden behoudt met de nazorg.

De behandeling

Bij het tanden bleken wordt gebruik gemaakt van een peroxide-vrije gel. Deze gel wordt aangebracht op de tanden waar het in combinatie met een speciaal licht zijn werking doet. In de peroxide-vrije gel zit natrium bicarbonaat dat de donkere aanslag en gele tanden tegengaat. Uw tanden worden door deze gel witter.

Tanden bleken Assen

COSMOTOLOGY

Studio Yarah werkt met het merk Cosmotology. Cosmotology verkoopt uitsluitend peroxide-vrije tanden bleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met bleekgel van Cosmotology zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

DUUR VAN HET RESULTAAT

Na een tanden bleek behandeling met peroxide-vrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Dit ligt ook aan hoeveel sessies je neemt. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee, rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. Dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Perfect Smile behandeling

Wil je tot wel 5 tot 10 tinten wittere tanden? Kies dan voor de Perfect Smile behandeling. Dankzij deze behandeling krijg je een perfecte glimlach. De Perfect Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in 5 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Deze sessies vinden op één dag plaats

Bijhoudbehandeling

Heb je jouw tanden laten bleken? Dan is het goed om dit bij te houden met onze bijhoudbehandeling. Dankzij deze behandeling worden je tanden toch weer een paar tinten lichter. De bijhoudbehandeling is een behandeling waarbij wij in 3 sessies van 20 minuten je tanden bleken. De sessies vinden op één dag plaats.

Hollywood Smile

MEEST GEKOZEN
€150
140
  • 10 x 20 minuten
Popular

Hollywood VIP Smile behandeling

Wil je nog witter tanden Kies dan voor de Hollywood VIP Smile behandeling. Dé behandeling waarvan je stralende, witte tanden krijgt. De Hollywood VIP Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in 10 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Voor het optimale resultaat verdelen wij deze sessies van de Hollywood VIP Smile behandeling over twee afspraken. Op één afspraak wordt dan 5 x 20 minuten je tanden gebleekt.

Million Dollar Smile behandeling

Wil jij je tanden zo wit mogelijk hebben? Kies dan voor de Milion Dollar Smile behandeling. Dé behandeling waarvan je mooie stralende en witte tanden krijgt. De Million Dollar Smile behandeling is een behandeling waarbij wij in 15 sessies van 20 minuten je tanden bleken. Voor het optimale resultaat verdelen wij deze sessies van de Million Dollar Smile behandeling over drie afspraken. Op één afspraak wordt dan 5 x 20 minuten je tanden gebleekt.