Wenkbrauwen epileren Assen

Wenkbrauwen epileren met touw!

Wenkbrauw epileren met een touw, wordt ook wel Oosters techniek ‘threading’ genoemd. In de Arabische en oosterse landen is deze manier van ontharen heel gewoon, men gebruikt het touw of een draad vooral om de wenkbrauwen te ontharen. De haartjes worden door een draaiende beweging van het touw meegenomen, zonder dat daar wax of hars aan toegepast wordt. Maak vandaag nog een afspraak voor wenkbrauwen epileren bij Studio Yarah in Assen!

Waarom wenkbrauwen epileren met touw?

Wenkbrauwen epileren met touw, verwijdert de haartjes vanuit de wortel. Hiernaast is het niet nodig om de haartjes te laten groeien (waardoor ze dus zichtbaar worden) voor ze geëpileerd kunnen worden. Zelfs de meest fijne haartjes wordt met deze methode verwijderd. Ook een handig voordeel: waar epileren met een pincet vrij langzaam gaat, is het epileren met een touw binnen een paar minuten klaar. De haartjes die terug groeien zijn ook dunner en minder stug. overtuigd? Maak direct online een afspraak!

Wenkbrauw epileren Assen
Studio Yarah Assen

Voordelen Wenkbrauwen epileren met touw

  • Het verwijdert haartjes vanaf de wortel
  • Epileren gaat een stuk sneller dan met een pincet
  • Het is beter voor de huid dan harsen of waxen
  • Het brengt wenkbrauwen beter in vorm
  • Haartjes blijven langer weg, en komen fijner terug
  • Fijne haartjes kunnen ook mee geëpileerd worden

Wenkbrauwen en meer

Wil je naast wenkbrauwen epileren ook je wimpers laten doen? Of een andere behandeling? Je kunt eenvoudig meerdere behandelingen inplannen op dezelfde dag! Bekijk daarom snel welke behandelingen het beste bij jou past en plan vandaag nog een afspraak! Dit doe je eenvoudig online.

Nieuwsgierig naar wenkbrauwen epileren met touw? Boek dan een afspraak voor wenkbrauwen epileren met touw bij Studio Yarah in Assen! Ook nieuwsgierig naar klanten die jou voorgingen? Bekijk dan onze Instagram en volg ons om vervolgens altijd op de hoogte te blijven acties! Bovendien kun je ons ook gerust vragen stellen via DM!

Diverse behandelingen

Studio Yarah biedt diverse behandelingen aan. Van wenkbrauwen, wimpers tot tanden bleken en bridal services. Bekijk hier de alle behandelingen en kijk welke het beste bij jou past! We werken uitsluitend op afspraak. Maak daarom eenvoudig online een afspraak. Het is niet mogelijk om een afspraak te annuleren. Ben je verhinderd? Neem dan 24 uur voor je afspraak contact op om de afspraak te verplaatsen naar een ander moment.

Locatie

Studio Yarah
Vanderveen (2e etage)
Koopmansplein, 9401 EL Assen
Tel: 06 12780698

 

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Drents Museum aan de Torenlaan en De Nieuwe Kolk aan de Weiersstraat.