Wenkbrauwen verven Assen

Wenkbrauwen verven bij jou in de buurt!

Door je wenkbrauwen te verven krijgen zelfs de lichtste haartjes weer definitie. Je wenkbrauwen kleuren biedt daarom niet alleen uitkomst als je wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als je vollere wenkbrauwen wilt. Maak vandaag nog een afspraak bij Studio Yarah in Assen voor wenkbrauwen verven!

De juiste kleur

Het is belangrijk dat de kleur van de verf past bij je huids- en haarkleur. Vaak mengen we verschillende kleuren om tot een tint de komen die het beste bij jou past. Zo blijf je toch dichtbij de natuurlijke kleuren zitten.

Wenkbrauwen verven Assen
Wenkbrauw verven Assen

De eerste dag

De kleur van de wenkbrauwen is de eerste dag na het verven vaak wat donkerder. Dit is heel normaal en verdwijnt vanzelf. Het is daarom aan te raden om een afspraak vroegtijdig te maken.

Hoelang blijft het zitten?

Wenkbrauwhaartjes vernieuwen zich ongeveer elke vier weken. Hoelang de verf blijft zitten is afhankelijk van de fase waarin een haartje zit op het moment van kleuren. In de meeste gevallen heb je een hele maand plezier van je nieuwe kleurtje.

Kale plekjes in de wenkbrauwen?

Heb je kale plekjes in de wenkbrauwen kies dan voor Henna brows. De Henna geeft kleur af op de haren en de huid. Het effect is een intensievere kleur en een afdruk op de huid. Hierbij kunnen gaatjes wel opgevuld worden. De eerste tijd is bijtekenen niet meer nodig. Bekijk voor meer info Henna Brows.

Wenkbrauwen verven en meer

Wil je naast wenkbrauwen verven ook je wimpers laten doen? Of een andere behandeling? Je kunt eenvoudig meerdere behandelingen inplannen op dezelfde dag! Bekijk daarom snel welke behandelingen het beste bij jou past en plan vandaag nog een afspraak! Dit doe je eenvoudig online.

Nieuwsgierig naar wenkbrauwen verven? Boek dan een afspraak voor wenkbrauwen verven bij Studio Yarah in Assen! Ook nieuwsgierig naar klanten die jou voorgingen? Bekijk dan onze Instagram en volg ons om vervolgens altijd op de hoogte te blijven acties! Bovendien kun je ons ook gerust vragen stellen via DM!

Studio Yarah
Vanderveen (2e etage)
Koopmansplein, 9401 EL Assen
Tel: 06 12780698

 

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Drents Museum aan de Torenlaan en De Nieuwe Kolk aan de Weiersstraat.