Wimpers verven Assen

Wimpers verven bij jou in de buurt!

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Wimpers verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt er gekozen voor de kleur zwart maar ook bruin of blauw is mogelijk. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor het uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen. Maak vandaag nog een afspraak bij Studio Yarah in Assen om je wimpers te verven!

Wimpers verven Assen

Hoe lang heb ik er plezier van?

Wimper- en wenkbrauwharen doen er ongeveer een maand over om van begingroei tot uitvallen te komen. Haren die op het moment van verven al ‘in de planning’ staan om er de volgende dag uit te vallen worden natuurlijk na enige tijd vervangen door een nieuwe, niet geverfde, haar. Het duurt doorgaans een week of drie voor zo’n nieuwe haar weer op volle lengte is. Haren die net uit de matrix zijn doen er nog zo’n vier weken over om uit te vallen. Dit maakt dat de ongeverfde haren het qua aantal zo’n drie weken na het verven langzamerhand van de geverfde gaan winnen. Het duurt tot ongeveer 4 á 5 weken na het verven dat er geen geverfde exemplaren meer tussen zitten en het tijd is voor een nieuwe verfbeurt.

Dit proces gaat ‘s zomers door zonlicht, zwemmen in chloorwater etc. wat sneller, ’s Winter doen de meeste mensen iets langer met de verfbeurt. Ook wrijven in de ogen (lensgebruik) en gezondheid (in goede gezondheid wisselen haren vlotter) kunnen een klein verschil uitmaken.

Wat is het verschil met mascara en kan ik dat evengoed gebruiken?

Mascara legt een laagje gekleurde pasta aan de buitenzijde van de wimperhaartjes. Meestal bevat mascara ook vezeltjes waardoor een extra volle aanblik wordt gecreëerd. Wimperverf dringt ín de haarschubben. Daardoor worden ook de uiterste begin en eindpuntjes gekleurd waardoor de volle haarlengte zichtbaar wordt maar de haar veranderd niet van dikte. Zijn de wimpers blond dan zal het effect groter zijn dan bij donkere wimpers hoewel ook die aan de uiteinden vaak wat lichter zijn en verven er voor zorgt dat de volledige wimperlengte goed zicht baar is.

Wanneer er maar weinig of korte wimperharen zijn zal het verfeffect minder spectaculair zijn maar ook dan is er altijd wekenlang sprake van een “wakker gezicht” ook zonder make-up. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers nooit bang te zijn voor “panda-ogen”, ook niet tijdens een regenbui of zwempartij , ideaal voor tijdens vakantie dus!

Ook op geverfde wimpers kan mascara worden gebruikt. Haal dat er, ook bij niet geverfde wimpers, wel altijd ’s avonds af! Oude mascara wordt snel bros en doet wimperharen snel afbreken.

Wimpers verven en meer in Assen

Wil je naast wimpers verven ook je wenkbrauwen laten doen? Of een andere behandeling? Je kunt eenvoudig meerdere behandelingen inplannen op dezelfde dag! Bekijk daarom snel welke behandelingen het beste bij jou past en plan vandaag nog een afspraak! Dit doe je eenvoudig online.

Nieuwsgierig naar wimpers verven? Boek dan een afspraak voor wimpers verven  bij Studio Yarah in Assen! Ook nieuwsgierig naar klanten die jou voorgingen? Bekijk dan onze Instagram en volg ons om vervolgens altijd op de hoogte te blijven acties! Bovendien kun je ons ook gerust vragen stellen via DM!

Locatie

Studio Yarah
Vanderveen (2e etage)
Koopmansplein, 9401 EL Assen
Tel: 06 12780698

 

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Drents Museum aan de Torenlaan en De Nieuwe Kolk aan de Weiersstraat.